Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Nové zariadenie z výkupu

Nové zariadenie z výkupu

Objavte ponuku zariadení z výkupu, ktoré neboli nikdy používané. Vyberte si mobilný telefón, tablet, SMART hodinky alebo akékoľvek iné elektrozariadenie s týmto označením za extra výhodnú cenu, kým vám ho niekto neuchmatne. 

Čo znamená “Nové z výkupu”?

Zariadenia, ktoré v Mobilonline vykupujeme, rozdeľujeme následne do štyroch rozličných tried s označením trieda A, trieda B, trieda C a trieda D, podľa stavu ich opotrebenia. Špeciálnu kategóriu tvoria nové telefóny, tablety alebo smart hodinky v originálnom balení od výrobcu, ktoré však pôvodný majiteľ vôbec nepoužil.

 



V čom sa “Nové zariadenia z výkupu” líšia od ostatných? 

Všetky zariadenia s označením “Nové z výkupu” so sebou nesú garanciu, že v prípade, ak sa pre niektoré z nich rozhodnete, budete jeho prvým používateľom. Tí pôvodní sa totiž rozhodnú takéto zariadenie predať z dôvodu, že ide napríklad o nevhodný darček alebo bonusové zariadenie, ktoré nepotrebujú. Do výkupu sa dostávajú v pôvodnom originálnom balení, často ešte s neporušeným obalom, ktorý je však z dôvodu našej kontroly rozbalený. Na rozdiel od ostatných vykúpených zariadení majú displeje ochranné fólie a balenie obsahuje všetko príslušenstvo priamo od výrobcu.

Čo môžete od zariadenia s označením “Nové z výkupu” očakávať?

  • 100 % stav zariadenia
  • žiadne viditeľné škrabance a poškodenia na displeji
  • žiadne viditeľné škrabance a poškodenia na kryte
  • žiadne viditeľné známky používania
  • kompletné balenie s príslušenstvom od výroby, aj vrátane slúchadiel
  • žiadne stopy po predošlom majiteľovi, nedotknutý stav

 

 

Aké druhy zariadení v tejto kategórii nájdem?

Sme hrdí na to, že Mobilonline patrí medzi najvyhľadávanejších výkupcov mobilných telefónov na Slovensku. Vďaka našim férovo nastaveným podmienkam výkupu a dôvere našich zákazníkov neustále rozširujeme ponuku zariadení (nielen mobilov) v stave, ktorý môžeme označiť ako “Nový z výkupu”.

Prečo sa rozhodnúť pre repasovaný mobil, tablet alebo hodinky?

Hoci v tejto kategórii nehovoríme priamo o repasovaných zariadeniach, keďže ide o úplne nové kúsky, priamo od výrobcu, ide o kúpu z druhej ruky. A tá má naozaj veľa benefitov, z ktorých môžete ťažiť aj vy. 

  • výhodnejšia cena
  • záruka od nás na celých 24 mesiacov
  • ekologickejší prístup
  • možnosť dovoliť si za vyhradený budget zariadenie s lepšími parametrami
  • kompletné balenie s príslušenstvom aj slúchadlami

 

 

Aké mám istoty pri novom zariadení z výkupu?

Všetky elektrozariadenia z nášho výkupu prechádzajú starostlivou a veľmi pozornou kontrolou odborníkov, ktorí dokážu spoľahlivo posúdiť stav mobilného telefónu, tabletu alebo SMART hodiniek. V momente, ak originálne balenie zariadenia otvoríte, rýchlo zistíte, že nebolo nikdy použité. Pre ešte väčší pocit istoty poskytujeme na zariadenia s označením “Nové z výkupu” 24 mesačnú záruku od kúpy zariadenia. Rovnako, ako keby ste kupovali nový kus.

Túžite po vysnívanom mobilnom telefóne, výkonnom tablete alebo vytúžených inteligentných hodinkách, no máte pocit, že sú mimo váš rozpočet. Vyberte si niektoré z tejto kategórie a pocíťte na vlastnej koži, ako sa plnia sny bez prievanu v peňaženke. Dobrá rada – nečakajte dlho, ponuka je obmedzená a vybrané zariadenie vám môže niekto o chvíľu pokojne vyfúknuť. 

Potrebujete pomôcť alebo máte viac otázok? Kontaktujte nás na na +421 940 600 100 alebo mailom na info@mobilonline.sk. V Mobilonline vám vždy RADI PORADÍME.

UPOZORNENIE: Na tieto zariadenia nie je možné uplatniť odpočet DPH - osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH)