Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Repasované zariadenia TRIEDA B

Repasované zariadenia TRIEDA B

Objavte širokú ponuku repasovaných zariadení, ktoré sme zaradili do triedy B. Vsaďte na mierne zánovný mobil, tablet alebo SMART hodinky, ktoré sú v skvelom technickom stave, napríklad s malým škrabančekom. 

Čo znamená TRIEDA B?

V Mobilonline zaraďujeme vykúpené a repasované zariadenia do štyroch prehľadných tried. Okrem tejto triedy hovoríme o triede A, triede C a triede D. To však nie je všetko. Ak nechcete, aby vaše zariadenie niekto predtým používal, máme pre vás aj kategóriu “Nové z výkupu”, kde nájdete aj úplne nové telefóny, tablety alebo smart hodinky v pôvodnom obale priamo od výrobcu.

 



V čom sa zariadenia v triede B od ostatných líšia?

V triede B sa nachádzajú zariadenia, ktoré už istú dobu niekto používal. Dôležité však je, že majú stále výborný technický stav a rozhodne všetky funkcie, ktoré sa dočítate v popise nového zariadenia. Čo je však hlavným rozdielom v porovnaní s triedou A, sú už nejaké známky toho, že mobil, tablet alebo inteligentné hodinky nie sú nové. Príkladom sú občasné jemné škrabance na displeji, ošuchnutý zadný kryt a podobné maličkosti, ktoré však veľmi jednoducho vyriešite kozmetickou úpravou – novým krytom, fóliou, obalom na mobil či puzdrom na tablet alebo náramkom.

Čo môžete od repasovaného zariadenia v triede B očakávať?

  • viditeľné známky používania, ktoré ľahko zamaskujete
  • technický stav, ktorý sľubuje optimálne fungovanie bez poškodení
  • menšie množstvo malých škrabancov a poškodenia na kryte
  • menšie množstvo malých škrabancov a poškodenia na displeji
  • kompletné balenie s príslušenstvom 
  • vyčistené a vydezinfikované zariadenie po predošlom majiteľovi

 

 

Aké druhy zariadení v TRIEDE B nájdem?

Zariadeniam dávame v Mobilonline druhú šancu už dlhé roky. A to nielen mobilným telefónom, kde vďaka férovým cenám patríme k najväčším výkupcom na Slovensku. Páči sa vám myšlienka repasovaných zariadení a radi by ste sebe alebo niekomu blízkemu také zadovážili? V triede B v našej ponuke objavíte napríklad:

Prečo sa rozhodnúť pre repasovaný mobil, tablet alebo hodinky?

V Mobilonline radi dávame zariadeniam druhú šancu. Napokon, prečo nie, keď to funguje pri oblečení a iných produktoch, ktoré by inak skončili niekde na smetisku. Okrem toho, že naši zákazníci získajú zariadenie v stave, aký im vyhovuje, prikladáme ruku k ochrane prostredia, v ktorom žijeme v súlade s našou spoločenskou zodpovednosťou. Aké sú benefity repasovaných zariadení?

  • výhodnejšia cena
  • záruka od nás na celých 12 mesiacov
  • ekologickejší prístup
  • možnosť dovoliť si za vyhradený budget zariadenie s lepšími parametrami
  • kompletné balenie s príslušenstvom

Aké mám istoty pri repasovanom zariadení triedy B?

Našim výkupom prechádza denne množstvo zariadení. Či už priamo na jednej z viac než 50-tich predajní alebo si ktokoľvek, kto chce nepotrebné a stále funkčné zariadenie zo svojej zásuvky dať znova do obehu a ešte aj získať peniaze, jednoducho objedná kuriéra na naše náklady. 

Naši špecialisti majú zaradenie do zodpovedajúcej triedy už v oku. Môžete sa tak spoľahnúť, že ak si vyberiete niektoré zo zariadení triedy B, starostlivo sme ho skontrolovali, vyčistili, otestovali a podľa potreby doplnili obsah balenia (nabíjačka, manuál, dátový kábel a podobne). 

Vám už neostáva iné, len krabičku s nápisom “Ďakujem, že ste mi dali druhú šancu” otvoriť (ak už originálna neexistuje) a naplno si užívať skvelý pomer kvalita/stav a cena. Na vykúpené a repasované zariadenia poskytujeme záruku 1 rok od kúpy zariadenia, pretože sme si jeho zodpovedajúcim technickým stavom istí.

Vyberte si niektoré zo zariadeni triedy B za výhodné ceny ešte dnes, ponuka sa totiž stále mení. 

Nie ste si istý výberom zariadenia? Kontaktujte nás na na +421 940 600 100 alebo mailom na info@mobilonline.sk. V Mobilonline vám kedykoľvek RADI PORADÍME.

UPOZORNENIE: Na tieto zariadenia nie je možné uplatniť odpočet DPH - osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH)