Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Repasované zariadenia TRIEDA C

Repasované zariadenia TRIEDA C

Nahliadnite do ponuky používaných a repasovaných zariadení triedy C so známkami opotrebenia, kde nájdete zariadenia ako tablety, mobilné telefóny alebo SMART hodinky za výnimočne výhodné ceny.  

Čo znamená TRIEDA C?

Aby sme mohli vykúpené zariadenia, ktorým vdychujeme nový život zaradiť do určitých kategórií podľa ich technického stavu a opotrebenia, vytvorili sme prehľadný systém. Okrem triedy C tak natrafíte na repasované zariadenia v triede A, triede  B a triede D. Čerešničkou na torte a veľmi obľúbenou kategóriou sú zariadenia s označením “Nové z výkupu”, zahŕňajúce nové telefóny, tablety alebo smart hodinky, ktoré ešte nikdy neboli použité.

 


V čom sa zariadenia v triede C od ostatných líšia? 

V prípade tabletov, inteligentných hodiniek a mobilných telefónov zaradených v tejto kategórii je na pohľad jasné, že nejde o nové zariadenia. Príkladom je viditeľný škrabanec na displeji, ošúchané okolie konektora alebo iného slotu, prípadne dooškieraný kryt telefónu alebo tabletu. Príkladom môže byť aj náramok hodiniek, ktorý už má čo-to za sebou. Čo je však najdôležitejšie, na technický stav zariadenia v triede C sa môžete spoľahnúť bez akýchkoľvek výhrad. Kozmetické chyby alebo známky opotrebenia môžete dodatočne vyriešiť  novým krytom, fóliou, obalom na mobil či puzdrom na tablet alebo náramkom.

Čo môžete od repasovaného zariadenia v triede C očakávať?

  • jasné znaky opotrebenia na jednom alebo viacerých miestach
  • dobrý technický stav, ktorý bez problémov zvládne vaše očakávania
  • škrabance, ryhy a poškodenia na displeji
  • odreniny, ryhy a poškodenia na kryte alebo náramku
  • kompletné balenie s príslušenstvom 
  • žiadne stopy po predošlom majiteľovi (vydezinfikované a čisté zariadenie)

 

 

Aké druhy zariadení v TRIEDE C nájdem?

Myšlienka repasovaných zariadení je win-win situácia, kedy získava na jednej strane človek, ktorý mobil alebo iné zariadenie, ktoré už nepoužíva, speňaží. Na strane druhej je tu niekto, kto si nepotrpí na bezchybný vzhľad, no skôr ho zaujíma technický stav a určitý budget, ktorý je ochotný za mobil zaplatiť. 

Prečo sa rozhodnúť pre repasovaný mobil, tablet alebo hodinky?

Ak sa vrátime k win-win situácii, kde získal predávajúci s plnou zásuvkou nepotrebných zariadení, aj kupujúci, ktorý si takto vysnívané zariadenie kúpi za omnoho nižšiu cenu, ako je cena nového, na niečo sme zabudli. Tretie win je vlastne pre nás všetkých – prostredie v ktorom žijeme a ktoré sa aj my v Mobilonline snažíme zlepšovať zmysluplným nakladaním s elektroodpadom (výkup, repas, recyklácia). Preto, ak radi dávate veciam druhú šancu, podobne ako my, je repasovaný mobilný telefón, tablet či akékoľvek iné elektrozariadenie skvelou voľbou. Napríklad aj z týchto dôvodov:

  • nižšia cena
  • záruka od nás na celých 12 mesiacov
  • ekologickejší prístup
  • možnosť dovoliť si za vyhradený budget zariadenie s lepšími parametrami
  • kompletné balenie s príslušenstvom

Aké mám istoty pri repasovanom zariadení triedy C?

Na našich predajniach po celom Slovensku a taktiež online, z pohodlia domova, vykupujeme denne desiatky zariadení. Za roky pôsobenia patríme k najväčším výkupcom mobilných telefónov na Slovensku, vďaka výhodným cenám a férovému prístupu. Ten následne premietame aj do predaja repasovaných zariadení. Preto sa môžete spoľahnúť, že aj v triede C nájdete mobil, tablet alebo SMART hodinky, ktoré zodpovedajú opisu kategórie. Od chvíle, kedy si otvoríte pôvodnú krabičku alebo tú našu, s posolstvom “Ďakujem, že mi dávate druhú šancu”, vám dávame na repasované zariadenie 12 mesačnú záruku. 

Viete, že by vám zariadenie so známkami opotrebenia a dobrým technickým stavom nerobilo problém a potešila by vás super cena zaň? Vyberte si niektorý z mobilov, tabletov alebo iných zariadení v tejto kategórii alebo nás kontaktujte na na +421 940 600 100 alebo mailom na info@mobilonline.sk a s výberom vám RADI PORADÍME.

UPOZORNENIE: Na tieto zariadenia nie je možné uplatniť odpočet DPH - osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH)