Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Repasované zariadenia TRIEDA D

Repasované zariadenia TRIEDA D

Objavte repasované telefóny z výkupu, zaradené v triede D. Hoci na prvý pohľad jasne vidno poškodenia typu škrabance a ryhy, aj tieto zariadenia ešte dokážu poslúžiť nenáročnému používateľovi. Za zlomok ceny oproti tým novým.

Čo znamená TRIEDA D?

Zariadenia z nášho výkupu sme rozdelili do štyroch rozličných tried s označením trieda A, trieda B, trieda C a trieda D, ktorej ponuku si práve prezeráte. Rozdielom je stav, v akom sa zariadenie v čase výkupu nachádza. Celkom určite však v našej ponuke nájdete aj nové telefóny, tablety alebo smart hodinky z výkupu, ktoré sú na nerozoznanie od originálu, keďže mnohé ešte neboli ani rozbalené (prešli však našou kontrolou).

 



V čom sa zariadenia v triede D líšia od ostatných repasovaných? 

Trieda D je kategóriou, kde zaraďujeme telefóny, tablety a iné zariadenia so zreteľným poškodením. To znamená viacero hlbších rýh na kryte, jasné škrabance na displeji alebo kúsok odlúpeného obalu či malá preliačenina. Aj takéto zariadenie však môže svojím prijateľný technickým stavom poslúžiť niekomu, kto vo vizuálnych poškodeniach nevidí problém. V porovnaní s ostatnými triedami žiaľ nehovoríme už o kozmetických chybičkách krásy, ale o jasných známkach opotrebenia, ktoré už neskryje ani šikovný kryto, fólia, obal na mobil či puzdro na tablet alebo náramok k inteligentným hodinkám.

Čo môžete od repasovaného zariadenia v triede D očakávať?

  • viditeľné opotrebenie zariadenia
  • hlbšie škrabance alebo ryhy a poškodenia na displeji
  • odreniny, preliačeniny alebo odlupnuté kúsky na kryte
  • prijateľný technický stav
  • kompletné balenie s príslušenstvom 
  • vyčistené zariadenie po predošlom majiteľovi

 

 

Aký druhy zariadení v TRIEDE D nájdem?

Hoci ich nie je s porovnaní s ostatným triedami alebo kategóriou “Nové z výkupu” veľa, aj takéto zariadenia si s obľubou vyberajú nenároční zákazníci práve z dôvodu ich skvelej ceny. V Mobilonline sa snažíme dať druhú šancu každému zariadeniu, ktoré prejde našimi rukami, ak vidíme potenciál v tom, že môže niekomu ešte poslúžiť.

  • repasované mobilné telefóny triedy D
  • repasované tablety triedy D
  • repasované SMART hodinky triedy D

Prečo sa rozhodnúť pre repasovaný mobil, tablet alebo hodinky?

Rozhodnúť sa pre repasované zariadenie alebo niektoré nové z výkupu, prináša veľké množstvo benefitov, na chuť ktorých prichádza stále väčšie množstvo zákazníkov. Prečo? 

  • dostupnejšia, niekedy dokonca zlomková cena oproti novému
  • záruka od nás na 1 celý rok
  • udržateľnejší prístup
  • možnosť dovoliť si za vyhradený rozpočet zariadenie s lepšími parametrami
  • kompletné balenie s príslušenstvom

Aké mám istoty pri repasovanom zariadení triedy D?

Všetky zariadenia z nášho výkupu prejdú rukami našich odborníkov, ktorí už majú s posudzovaním stavu mobilného telefónu, tabletu, inteligentných hodiniek alebo iných elektrozariadení bohaté skúsenosti. Veľmi dôležitým bodom celého procesu repasovania je vyčistenie a dezinfekcia zariadenia po predchádzajúcom majiteľovi. Okrem toho si môžete byť istí, že po rozbalení originálnej krabice alebo náhradnej eko krabičky s nápisom “Ďakujem, že ste mi dali druhú šancu” zariadenie vykazuje presne tie znaky, ktoré triede D prináležia. Aj na takéto zariadenia však poskytujeme 12-mesačnú záruku, ktorá je istotou, že ste nekúpili mačku vo vreci. 

Ušetrite životné prostredie aj vašu peňaženku a vyberte si funkčný mobil, tablet alebo inteligentné hodinky, po ktorých ste tak dávno túžili, za zlomok ceny.

Nie ste si istí výberom alebo stavom? Kontaktujte nás na na +421 940 600 100 alebo mailom na info@mobilonline.sk. V Mobilonline vám vždy RADI PORADÍME.

UPOZORNENIE: Na tieto zariadenia nie je možné uplatniť odpočet DPH - osobitný režim DPH, podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z.z (0% DPH)