Zavrieť ikona
Spoločnosť Mobilonline žne jeden úspech za druhým: V súťaži Firma roka získala až 2 významné ocenenia

Spoločnosť Mobilonline žne jeden úspech za druhým: V súťaži Firma roka získala až 2 významné ocenenia


 

Spoločnosť Mobilonline opäť raz dokázala, že sa právom radí medzi významných hráčov na slovenskom trhu v oblasti mobilných telefónov a technológií. Len nedávno zožala veľký úspech v prestížnej súťaži Firma roka 2023, v ktorej si odniesla dve významné ocenenia v kategóriách Cena verejnosti a Mimoriadne ocenenie za inovatívny prístup v podnikaní. Tieto ocenenia sú dôkazom jej neustáleho záväzku voči inováciám a spoločenskej zodpovednosti.

 

 

Firma roka pravidelne oceňuje tých najlepších na trhu

 

Časopis Úspešní manažéri vyhlasuje súťaž Firma roka od roku 2021. Táto súťaž sa zameriava na podniky, ktoré preukazujú výnimočnosť vo svojich oblastiach, pričom kladie dôraz na inovácie, kvalitu služieb a pozitívny dopad na spoločnosť. Dôležité je, aby tieto spoločnosti prispievali k celkovému zlepšeniu podnikateľského prostredia na Slovensku a boli zároveň inšpiráciou pre iných podnikateľov, ktorí chcú vybudovať stabilnú a prosperujúcu firmu. 

 

O víťazovi súťaže rozhoduje porota zložená z úspešných majiteľov firiem z rôznych oblastí, zatiaľ čo špeciálnu cenu verejnosti získava víťazná firma na základe hlasovania verejnosti prostredníctvom internetu. Slávnostný galavečer odovzdávania cien sa konal na Zámku Vígľaš 4. apríla 2024. 

 

 

Firme Mobilonline záleží na spoločenskej zodpovednosti

 

Spoločnosť Mobilonline už raz uspela v súťaži Firma roka. V roku 2021 sa umiestnila na 1. mieste v kategórii maloobchod. Tento raz získala ocenenia v kategóriách Mimoriadne ocenenie za inovatívny prístup v podnikaní a Cena verejnosti. Ide o jasný dôkaz silnej podpory spokojných zákazníkov, s ktorými sa firma pravidelne snaží budovať kvalitný vzťah. 

 

Firma Mobilonline je známa svojou stratégiou sociálnej zodpovednosti, ktorá zahŕňa rôzne environmentálne iniciatívy, ako sú recyklácia elektroodpadu, minimalizácia klasického odpadu, používanie opakovane použiteľných Ekoboxov či využívanie obnoviteľných zdrojov energie. Napríklad v rámci projektu „Velikáni, ktorí pomáhajú aj po smrti“ vznikajú pod taktovkou Jozefa Stančíka z nepoužiteľných mobilných telefónov hotové umelecká diela.

 

Spoločnosť tiež podporuje lokálne ekologické projekty, čím prispieva k ochrane biodiverzity a zlepšeniu životného prostredia. V areáli centrály v Lučenci vybudovala hmyzie domčeky a pri lučenskej priehrade vysadila nové platany. Tieto aktivity nielen, že posilňujú jej korporátny obraz, ale tiež zabezpečujú lepšiu budúcnosť pre spoločnosť ako celok.

 

Práve vďaka svojej snahe sa spoločnosť Mobilonline stala nielen lídrom vo svojom sektore, ale aj vzorom pre iné firmy v oblasti inovácií a spoločenskej zodpovednosti. Získanie ocenení v súťaži Firma roka 2023 je preto potvrdením jej doterajších úspechov, ale aj motiváciou pre budúce záväzky a inovácie.

 

 

Text: Aďka Šipošová