Zavrieť ikona
youtube icontiktok iconfacebook iconinstagram icon
Obľúbené produktyObľúbené ikona
Porovnávanie produktovPorovnanie ikona
Príďte si hodiť mobilom a zažite unikátne MSvHT 2024

Príďte si hodiť mobilom a zažite unikátne MSvHT 2024

MSvHT – Majstrovstvá Slovenska v hode telefónom sa tento rok u nás uskutočnia už tretí rok. 24.8.2024 od 10:00 vás na futbalovom štadióne v Lučenci čaká deň plný súťaže, zábavy, dobrého jedla a hlavnej myšlienky – recyklácie nepotrebných mobilných zariadení.

Že ste také niečo ešte nezažili? Alebo ste si, naopak, minulé ročníky s celou rodinou skvele užili? Tak či onak, tento dátum si určite poznačte. Jedinečné podujatie, pod taktovkou mobilonline.sk, si nemôžete nechať ujsť.

Hod mobilom a sprievodný program pre malých aj veľkých

 

Hlavná súťažná disciplína, hod telefónom, bude prebiehať hneď v piatich dráhach. Svoje sily v tom, kto hodí mobilom čo najďalej, si môžu medzi sebou zmerať deti do 7 rokov, deti od 7 do 15 rokov, páni aj dámy akéhokoľvek veku.

 

A čím sa hádže? Predsa legendárnou Nokiou 3310 s batériou, ktorú do súťaže zabezpečí organizátor. V každej kategórii čaká na víťazov naozaj štedrá výhra, hlavné ceny v hodnote viac ako 5000 €. Otázkou ostáva, či sa niektorému z účastníkov podarí prekonať aktuálny rekord. Ten dosiahol v predošlom ročníku Adam Antalec s obdivuhodnými 75,9 metrami a drží tak titul Majster Slovenska v hode mobilným telefónom do diaľky. Trúfnete si?

 

 

To však nie je ani zďaleka všetko, čo vás na lučeneckom štadióne tento rok čaká. Celým dňom vás budú sprevádzať vystúpenia, môžete si vychutnať nádherný spev Lenky Piešovej a na najmenších sa teší obľúbená Saška Baška. Skvelú zábavu si môžu užiť aj v skákacom hrade. O hlade a smäde neostanú ani všetci milovníci dobrého jedla. Chutné občerstvenie, teplé aj chladené nápoje budú k dispozícii v stánkoch od výmyslu sveta.

 

Čaká vás tombola s cieľom prispieť k ochrane životného prostredia

 

Okrem súťažných disciplín a zábavy počas celého dňa je pripravený bonus pre všetkých zúčastnených. Tombola o naozaj hodnotné ceny, napríklad aj od hlavných partnerov zvučných mien – Samsung a 4ka. 

 

 

Ako sa do tomboly zapojiť? Tombolový lístok získate automaticky tak, že sa zaregistrujete do súťaže a hodíte si telefónom do diaľky. Druhou možnosťou je priniesť mobilný telefón, plastový kryt alebo niektoré z drobných elektrozariadení na recykláciu. Stačí sa teda poobzerať doma a aj takýmto malým krokom prispieť k tomu, aby sme materiálom dali druhú šancu a premenili ich na niečo užitočné. 

 

Ako odmenu za to, že myslíte aj na životné prostredie, dostanete automaticky lístok do tomboly. A kto vie, možno za starý mobil zo šuflíka získate nadupanú novinku, po ktorej ste nedávno pokukovali očkom. Maximálny počet tombolových lístkov, ktoré môžete takýmto spôsobom získať, je 5. Okrem toho nájdete na štadióne špeciálne stánky, kde vám vykúpia mobil a vy môžete odísť s úplne novým kúskom, lacnejším o hodnotu toho vykúpeného.

 

Neostáva nič iné, ako si poriadne rozcvičiť ruky, napozerať si správnu techniku hodu mobilom od zahraničných víťazov a prehrabať všetky zásuvky so starými mobilmi. 24.8. 2024 sa na vás tešia aj spoluorganizátori podujatia – mesto Lučenec a Lukáš Pelč. Príďte si vychutnať unikátne Majstrovstvá Slovenska v hode telefónom aj vy, vstup je úplne zdarma.

 

Hlavní partneri: Samsung, 4ka

Partneri: Carneo, mobilNET, CPA, Mobiola

 

Text: A. Gallová